مقصودلو، یحیی/ 11 Article
Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 7 |
Journal بهداشت مواد غذایی 4 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 11 |
Language (Article count) |
---|
Persian 11 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 3 |
-
1.
Writer : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ Corresponding Author : صادقی، علیرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسرPredominant LAB isolatesOat sourdoughProbiotic propertiesAntifungal Effect
-
2.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
Writer : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 27 to 36 )
Keywords:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
3.
Writer : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (16 page(s) - From 15 to 30 )
Keywords:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندمwheatLactobacillus plantarumLactobacillus sanfranciscensisSourdoughVoluminous bread
-
4.
Writer : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 page(s) - From 65 to 74 )
Keywords:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
5.
Writer : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 page(s) - From 55 to 68 )
Keywords:پایداریروش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینMaltodextrinLycopene EmulsionGelatinRSMStability
-
6.
Writer : رضوی، راضیه ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قریانی، محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 page(s) - From 39 to 48 )
Keywords:Biodegradable PackagingCarboxy Methyl Cellulose CoatingsFresh HazelnutThyme Extract
-
7.
Writer : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (13 page(s) - From 63 to 75 )
Keywords:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویجBeta caroteneAntioxidant capacityTotal phenolCarrotultrasound
-
8.
Writer : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 page(s) - From 49 to 56 )
Keywords:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index
-
9.
Writer : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 page(s) - From 31 to 42 )
Keywords:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
10.
Writer : عزیزی خصال، مونا ؛ بصیری، علیرضا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 page(s) - From 63 to 72 )
Keywords:بهینه سازیآبگیری اسمزیبرش های پرتقالخلا ناپیوستهروش رویه پاسخ