Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 2 |
Journal توانبخشی 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Writer : شهریاری، سارا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ مویدی، علی ؛ Corresponding Author : صادقی، علیرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 ، A (Azad University/ISC (15 page(s) - From 67 to 81 )
Keywords:جدایه مخمریویژگیهای پروبیوتیکیباکویت تخمیر شدهYeast isolatefermented buckwheatProbiotic properties
-
2.
Writer : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ Corresponding Author : صادقی، علیرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسرPredominant LAB isolatesOat sourdoughProbiotic propertiesAntifungal Effect
-
3.
Writer : تقدیری، محمدمهدی ؛ غفرانی، محمد ؛ برزگر، محمد ؛ مویدی، علی ؛ تنکابنی، حسن ؛
Journal:توانبخشی»پاییز و زمستان 1380 - شماره 5 ISC (5 page(s) - From 63 to 67 )
Keywords:مولتیپل اسکلروزیسآتاکسیدوبینی