-
1.
Writer : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 5 to 20 )
Keywords:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioidesCaulerpa sertularioidesAntioxidant compoundsMicrowaveextraction
-
2.
Writer : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ Corresponding Author : مورکی، نرگس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 53 to 70 )
Keywords:خندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویوومارینادMarinadeAntioxidant Activity of ExtractEruca sativa (Khandal)Huso huso (Beluga)Microwave