-
1.
Writer : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 Ranking A (Azad University/ISC (14 page(s) - From 23 to 36 )
Keywords:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیونLicoricemicroemulsionAntioxidantEssential Oil
-
2.
Writer : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 Ranking A+ (Azad University/ISC (15 page(s) - From 45 to 59 )
Keywords:خواص ارگانولپتیکیآنتیاکسیداناسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینAntioxidantSensory PropertiesAstaxanthinFeed conversion ratioGarlic essential oil