-
1.
Writer : نصرآبادی، محمداسماعیل ؛ گلچین، سحر ؛ نوری توپکانلو، حماد ؛ Corresponding Author : آزادفر، الهام ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 103 to 112 )
Keywords:فندقپوشش خوراکیصمغ کندرواکنش های اکسایشیBoswellia GumOxidative ReactionsEdible filmsHazelnut
-
2.
Corresponding Author : ازادفر، الهام ؛ Writer : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 55 to 66 )
Keywords:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوبBecoming Two PhasesCarob Seedzeta potentialDough
-
3.
Corresponding Author : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ Writer : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 Ranking A+ (Azad University (12 page(s) - From 69 to 80 )
Keywords:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروتGrapefruit FiberPhysicochemicalsSponge CakeSensory Properties
-
4.
Corresponding Author : ثابت قدم، مریم ؛ Writer : آزادفر، الهام ؛ بهرامی، زهره ؛ بیضایی، بیتا ؛
Journal:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»زمستان 1398 - شماره 13 (12 page(s) - From 9 to 20 )
Keywords:ترکیبات فنولیسطح پاسخبرگ بادامقدرت رادیکال گیرندگیPhenolic compoundsResponse surfaceAlmond LeafRadical Scavenging capacity