بهار 1399 - شماره 66 Ranking A+ (Azad University)
-
Writer : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
(8 page(s) - From 5 to 12 )
Keywords:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظThick JuiceSugarAcrylamideAsparagine
-
Writer : طاهری گراوند، امین ؛ ایاری، فردین ؛ Corresponding Author : میرزائی قلعه، اسماعیل ؛
(10 page(s) - From 13 to 22 )
Keywords:گوشت مرغتازگیحسگرماشین بویاییFreshnessOlfactory MachineChicken meatSensor
-
Corresponding Author : شاهسونی مجرد، لیدا ؛ Writer : حسینمردی، فاطمه ؛
(8 page(s) - From 23 to 30 )
Keywords:آنزیم ترانس گلوتامینازکیفیت پختچاودارنودلFood ValueRyeTransglutaminaseNoodlesFiber
-
Corresponding Author : قائم پناه، مهنام ؛ Writer : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
(10 page(s) - From 31 to 40 )
Keywords:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیریFermented DrinkprobioticsFunctionalLactic acid bacteria
-
Writer : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ Corresponding Author : عباسی، هاجر ؛
(14 page(s) - From 41 to 54 )
Keywords:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شدهModified StarchCross LinkUltrasonic WavePhysicochemical Properties
-
Writer : دریایی، الهام ؛ Corresponding Author : شهریاری، شهلا ؛
(14 page(s) - From 55 to 68 )
Keywords:چای سیاهتالوسینرژیستاثر آنتی اکسیدانیلسیتینBlack TeasynergistPhospholipidTail – End Mutton
-
Corresponding Author : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ Writer : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
(12 page(s) - From 69 to 80 )
Keywords:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروتGrapefruit FiberPhysicochemicalsSponge CakeSensory Properties
-
Writer : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ Corresponding Author : میرمعینی، سیده سحر ؛
(10 page(s) - From 81 to 90 )
Keywords:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شدهOil uptakeFried Chicken MeatWheat FlourCoating
-
Writer : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ Corresponding Author : اهری، حامد ؛
(8 page(s) - From 91 to 98 )
Keywords:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شدهNanopackagingNanosilverAntibacterialE.coliS. aureus
-
Writer : فخاری، شنتیا ؛ Corresponding Author : غیاثی طرزی، بابک ؛
(13 page(s) - From 99 to 111 )
Keywords:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکرSugar concentrationSalt ConcentrationFreezingEgg yolkMayonnaise