لاریجانی، کامبیز/ 10 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 10 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 10 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 10 |
-
1.
نویسنده : خوش لهجه، نسیم ؛ پورنامداری، الهام ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ سعیدیان، حمید ؛ نویسنده مسئول : لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 117 تا 127 )
کلیدواژه ها:کورکومینفعالیت آنتی اکسیدانینانو ذرات طلاسنتز سبز
-
2.
نویسنده : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
3.
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنل
-
4.
نویسنده : نعمت اللهی، فرشته ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ محمدی آذر، سیروان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (6 صفحه - از 31 تا 36 )
کلیدواژه ها:RosemaryDianthusFloral WaterLiquid Liquid Micro Extraction
-
5.
نویسنده : زمانی هرگلانی، قریبا ؛ آبرومند آذر، پرویز ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ طبیب زاده قمصری، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (8 صفحه - از 87 تا 94 )
کلیدواژه ها:اولتراسونیکدستگاه VGAAASسلنیم (IV)سلنیم (VI)
- 6.
-
7.
نویسنده : گیویانراد، محمد هادی ؛ صادقی، طاهره ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (6 صفحه - از 38 تا 43 )
کلیدواژه ها:کادمیومسربمایکروویوپلاسمای جفت شده القاییجذب اتمی کوره گرافیتیسبزی ها
-
8.
نویسنده : قدائی، سحر ؛ آبرومندآذر، پرویز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (8 صفحه - از 34 تا 41 )
-
9.
نویسنده : میرعمادی، پرگل ؛ عزت پناه، حمید ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (7 صفحه - از 21 تا 27 )
-
10.
نویسنده : آبرومندآذر، پرویز ؛ متقیان پور، زهرا ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (9 صفحه - از 10 تا 18 )