مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم
-
2.
نویسنده مسئول : چوبکار، نسرین ؛ نویسنده : آخوندزاده بستی، افشین ؛ سلطانی، مهدی ؛ ساری، عباسعلی ؛ امامی راد، امیرمحمد ؛ قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسنمک سود کردنلیستریا مونو سایتوژنزفیله ماهی کپور نقرهاینمکباکتری