بهرامیان، سمیرا/ 2 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 71 تا 81 )
کلیدواژه ها:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
2.
نویسنده : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب