قاسمی سپرو، نفیسه/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : کمالی، فرزانه ؛ خسروی، الهام ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ نویسنده مسئول : جهادی، مهشید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 ، A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:ضایعات نشاسته سیب زمینیکشت غوطهوریموناسکوس پورپورئوس
-
2.
نویسنده : ترابی، سجاد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ اعرج شیروانی، مریم ؛ نویسنده مسئول : جهادی، مهشید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 ، A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:فتوبیوراکتور: اسپیرولینا پلاتنسیسدوره نوردهیفیکوسیانین
-
3.
نویسنده : قائدان، متینه ؛ گلی، محمد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 71 تا 85 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیسرخارگل