کلیدواژه آب میوه / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 31 تا 43 )
کلیدواژه ها:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا
-
2.
نویسنده : شریعت، منیرالدین ؛ لکزاده، لیلا ؛ میرمحمدی، مهرالسادات ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:HPLCاسپکتروفتومتریسوربات پتاسیمآبمیوه
-
3.
نویسنده : بیگی، فرحناز ؛ عبدوسی، وحید ؛ قاسمی، ایوب علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (11 صفحه - از 85 تا 95 )
کلیدواژه ها:صنایع تبدیلیآب میوهآریلارقام انارویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی