کلیدواژه خواص ارگانولپتیکی / (1 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:خواص ارگانولپتیکیآنتیاکسیداناسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتین
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |