مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 5 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : کریم پور سهرقه، مهسا ؛ جوادی، افشین ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پنیر تازه فاقد آب پنیرجوانه کینواپروفیل بافتی
-
2.
نویسنده : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:خواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتینآنتیاکسیدان
-
3.
نویسنده : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
کلیدواژه ها:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
4.
نویسنده : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 23 تا 36 )
کلیدواژه ها:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیون
-
5.
نویسنده : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 71 تا 79 )
کلیدواژه ها:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچی