کلیدواژه سرخ کردن / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 81 تا 94 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
2.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:رنگسینتیکسرخ کردنپیازتغییرات سطح
-
3.
نویسنده : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:رنگMATLABخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکی
-
4.
نویسنده : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ