کلیدواژه صمغ فارسي / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 81 تا 94 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
2.
نویسنده : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 83 تا 96 )
کلیدواژه ها:پستهاکسیداسیونصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناع