کلیدواژه عصارة آبی / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : میرحسینی، سهیلاالسادات ؛ دزفولیان، مهروز ؛ سلطانی، ندا ؛
مجله:دانش و تندرستی»تابستان 1394 - شماره 34 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:سيانوباکتريضدويروسيعصاره آبيعصاره متانولیعصارهویروسISCخواصPCR
-
2.
نویسنده : خوبانی ربانی، مینا ؛ آزادی، مهرناز ؛ ذوالفقاری، بهزاد ؛ دهقان، پروین ؛
مجله:گنجینه اسناد»بهار 1395 - شماره 101 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 104 تا 123 )
کلیدواژه ها:آثار کاغذیکبیکجضد قارچعصارة آبیعصارة هیدروالکلی
-
3.
نویسنده : فرشباف درهمی، سعید ؛ قیامیراد، مهدی ؛ محمودی، رزاق ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 35 تا 42 )
کلیدواژه ها:گشنیزعصاره آبیعصاره الکلیاثر ضدباکتریایی
-
4.
نویسنده : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 65 تا 73 )
کلیدواژه ها:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی
-
5.
نویسنده : مشایخ، علی اکبر ؛ لطیفی، زهرا ؛ عابدیان کناری، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 37 تا 53 )
کلیدواژه ها:کدوحلوائیعصاره آبیترکیبات زیست فعالعصاره هیدرواتانولی
-
6.
نویسنده : همایون پور، پریسا ؛ نویسنده مسئول : شریعتی فر، نبی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحه - از 32 تا 46 )
کلیدواژه ها:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه دانش و تندرستی 1 |
نشریه گنجینه اسناد 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)