کلیدواژه نظام غذایی / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : طباطبایی، لسان الحق ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (12 صفحه - از 243 تا 254 )
کلیدواژه ها:فرهنگ عامهخور و بیابانکنظام غذاییسبک سنتی تغذیهنمک زار مرکزیگیاهشهرستان خور و بیابانکبیابانیخورخوراککشکآب
-
2.
نویسنده : عباسی، رسول ؛ نویسنده مسئول : اکبری کجانی، عاطفه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 385 تا 419 )
کلیدواژه ها:گردشگرینظام غذاییصنعت رستورانداریگردشگری غذای بومی (سنتی)رستورانگردشگری غذاغذای بومیچالشرستورانداری
-
3.
نویسنده : عباسی، رسول ؛ نویسنده مسئول : اکبری کجانی، عاطفه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 385 تا 419 )
کلیدواژه ها:گردشگریصنعت رستوراندارینظام غذاییرستورانگردشگری غذاغذای بومیچالشرستورانداری
-
4.
نویسنده : چقلوند، محمد ؛ امیدوار، نسرین ؛ ودادهیر، ابوعلی ؛ رفیع فر، جلال الدین ؛
مجله:علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد»پاییز و زمستان 1397 - شماره 32 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (40 صفحه - از 33 تا 72 )
کلیدواژه ها:قدرتجنسیتنظام غذاییقوم لکزنانگی و مردانگی
-
5.
نویسنده : عسگری خانقاه، اصغر ؛ آذرشب، عطیه ؛ روستاخیز، بهروز ؛
مجله:دانش های بومی ایران»پاییز و زمستان 1396 - شماره 8 رتبه د (وزارت علوم/ISC (40 صفحه - از 123 تا 162 )
کلیدواژه ها:فرهنگمردمنگارینظام غذاییشهرستان ایرانشهرمردم بلوچروستای دامن
-
6.
نویسنده : محلاتی، صدرالدین ؛
مجله:دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران»تابستان و پاییز 1380، سال چهل و ششم - شماره 2 و 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 615 تا 630 )
کلیدواژه ها:اقتصادفقرفرهنگمحیطزیستنظام غذاییمحیط زیستسیاسیکشاورزیاقتصادیتغذیهمواد غذاییفرهنگیتولید
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- الف (2 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- د (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)