کلیدواژه صنعت رستوران داری / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : عباسی، رسول ؛ نویسنده مسئول : اکبری کجانی، عاطفه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 385 تا 419 )
کلیدواژه ها:گردشگرینظام غذاییصنعت رستورانداریرستورانگردشگری غذاغذای بومیچالشرستورانداری
-
2.
نویسنده : عباسی، رسول ؛ نویسنده مسئول : اکبری کجانی، عاطفه ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»زمستان 1400 - شماره 56 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 385 تا 419 )
کلیدواژه ها:گردشگرینظام غذاییصنعت رستورانداریگردشگری غذای بومی (سنتی)رستورانگردشگری غذاغذای بومیچالشرستورانداری
-
3.
نویسنده مسئول : صالحی، صادق ؛ نویسنده : بهاری، جعفر ؛ محمدی، سمیرا ؛
مجله:مطالعات مدیریت گردشگری»تابستان 1399 - شماره 50 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 61 تا 95 )
کلیدواژه ها:وفاداری مشتریکیفیت رابطه با مشتریصنعت رستوران داریمشتریرستورانرضایت مشتریوفاداری مشتریان
-
4.
نویسنده : رحمانی، کاویان ؛ رضائی نور، جلال ؛
مجله:مدیریت توسعه و تحول»زمستان 1398 - شماره 39 (ویژه نامه) رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 61 تا 72 )
کلیدواژه ها:رضایت مشتریانتودیم فازیصنعت رستوراندارینظریه چشماندازگردشگری
-
5.
نویسنده : حقیقی، محمد ؛ میرا، سید ابوالقاسم ؛ درستی، علی ؛
مجله:تحقیقات بازاریابی نوین»پاییز 1393 ، سال چهارم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 75 تا 88 )
کلیدواژه ها:رضايت مشتریصنعت رستوران داریمجموعه بوف
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- الف (2 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)