کلیدواژه پكتين / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
گزارشگر : راد، احمد ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»دي 1345، سال هشتم - شماره 2 (2 صفحه - از 59 تا 60 )
-
2.
نویسنده مسئول : اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده : زیوری شایسته، پگاه ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:پوست انارپکتینویژگیهای عملکردیدرجه استریفیکاسیوناستخراج مایکروویو
-
3.
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |