کلیدواژه کانولا / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
2.
نویسنده : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
3.
نویسنده : آگاه، فهیمه ؛ عین افشار، سودابه ؛ احمدزاده قویدل، ریحانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (12 صفحه - از 71 تا 82 )
کلیدواژه ها:کانولاکمیت و کیفیت روغناستخراج آنزیمی - آبیکلزا