کلیدواژه کیفیت غذا / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : همدانی، آرش ؛ طاهرپور، هادي ؛ دانشمند، بهناز ؛
همایش:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران ، بین المللی (10 صفحه - از 2178 تا 2187 )
کلیدواژه ها: رضايتكيفيت غذا ارزش ادراك شده انصاف قيمتي مراجعه مجدد رستوران
-
2.
نویسنده : گلمشکی، مریم ؛
همایش:همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران»مجموعه مقالات ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (12 صفحه - از 765 تا 776 )
کلیدواژه ها:قیمت ادراک شده کیفیت خدمات ادراک شده تصویر برند کیفیت غذا
-
3.
نویسنده : غیاثی، مجید ؛ بیگی، الهام ؛
مجله:مطالعات مدیریت و حسابداری»پاییز 1397( کنفرانس بین المللی مدیریت، کارآفرینی و توسعه اقتصادی) (13 صفحه - از 265 تا 277 )
کلیدواژه ها:کیفیت ادراک شدهبرندوفاداری رفتاریمشتریرستورانکیفیت ادراکشده مشتریکیفیتمشتریانوفاداری
-
4.
نویسنده : فرج اللهی، فرج الله ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»شهریور 1385، سال چهل و ششم - شماره 6 (7 صفحه - از 31 تا 37 )
کلیدواژه ها:نانآداب غذا خوردنسفرهآداب معاشرتاسلامساندویچانسانپیامبر
مجله (تعداد مقاله) |
---|
همایش همایش پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران 2 |
نشریه مطالعات مدیریت و حسابداری 1 |
نشریه درسهایی از مکتب اسلام 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
سطح برگزاری همایش
- همایش بین المللی (1 مقاله)