کلیدواژه خمير ترش / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : دهقان خلیلی، فاطمه ؛ نویسنده : ارجائی، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:بیاتیلاکتوباسیلوس پلانتارومخمیرترشلاکتوباسیلوس روتارینان جو
-
2.
نویسنده : ابراهیمی، مریم ؛ خشایی، مریم ؛ کیا دلیری، فرزانه ؛ صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 75 تا 89 )
کلیدواژه ها:خمیرترشنگهدارنده زیستیجدایه لاکتیکی
-
3.
نویسنده : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندم
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)