کلیدواژه نگهدارنده طبیعی / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
2.
نویسنده : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 27 تا 40 )
کلیدواژه ها:سبزیجاتضدباکترینگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCR
-
3.
نویسنده : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 39 تا 51 )
کلیدواژه ها:گوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیعصارهمرمکی
-
4.
نویسنده : خوشبخت نژاد، فرناز ؛ متینی، سارا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1402، دوره نهم - شماره 32 (20 صفحه - از 44 تا 63 )
کلیدواژه ها:دارچینخواص ضد میکروبیهمبرگرنگهدارنده طبیعیخواص آنتی اکسیدانیپودر دارچینتیمارمیکروبیسالمونلاباکتری
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)