کلیدواژه کاهش جذب روغن / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیپوششصمغزانتانسرخچربی
-
2.
نویسنده : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)