کلیدواژه E coli / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : الجزائری، حسن ؛ نویسنده مسئول : ابراهیمی، آسا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 27 تا 38 )
کلیدواژه ها:عصارهاشریشیا کلیموسیرنانوفیتوزوم
-
2.
نویسنده : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 91 تا 98 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
3.
نویسنده : اخوان سپهی، عباس ؛ داوری، کامبیز ؛ اختری، لیلی ؛
مجله:پژوهنده»فروردین و اردیبهشت 1394 - شماره 103 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 38 تا 44 )
کلیدواژه ها:E coliژنوتايپينگاثر انگشت ژنوميکERIC
-
4.
نویسنده : اعرابی، اعظم ؛ عبادی دهاقانی، حسن ؛ سعیدی، صدف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایفیلم خوراکیگلوتنوانیلین
-
5.
نویسنده : شیرزاد، هادی ؛ سعادتی، مجتبی ؛ خلقی، وحید ؛
مجله:طب انتظامی»پاییز 1393، سال سوم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (8 صفحه - از 175 تا 182 )
کلیدواژه ها:بيوپلاستيکپلیهيدروکسی بوتيراتژن Eباکتری EcolibioplasticE geneE coli
-
6.
نویسنده : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اهوازبستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوسآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی
-
7.
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»بهمن 1389 - شماره 134 (1 صفحه - از 122 تا 122 )