کلیدواژه Fermentation / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : رمضانپور نرگسی، قاسم ؛ نویسنده : هاجری، مهدی ؛ حمیدی، مهدی ؛
مجله:مدیریت توسعه فناوری»زمستان 1399 - شماره 31 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 169 تا 196 )
کلیدواژه ها:فناوریهای زیستیتخمیرقیمتگذاری فناوریارزشگذاری فناوریفناوریفنیارزششاخص
-
2.
نویسنده : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 53 تا 64 )
کلیدواژه ها:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شترآنتیاکسیداناگزوپلی ساکارید
-
3.
نویسنده مسئول : میردامادی، سید سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر