کلیدواژه تخمير / (20 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : بساطی، اسما ؛ خان بگی دوگاهه، مینا ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 17 تا 30 )
کلیدواژه ها:بیوتکنولوژیمیکروارگانیسمآنزیمطعمکشت بافتتخمیر
-
2.
نویسنده مسئول : رمضانپور نرگسی، قاسم ؛ نویسنده : هاجری، مهدی ؛ حمیدی، مهدی ؛
مجله:مدیریت توسعه فناوری»زمستان 1399 - شماره 31 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 169 تا 196 )
کلیدواژه ها:فناوریهای زیستیتخمیرقیمتگذاری فناوریارزشگذاری فناوریفناوریفنیارزششاخص
-
3.
نویسنده : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 53 تا 64 )
کلیدواژه ها:تخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شتراگزوپلی ساکاریدآنتیاکسیدان
-
4.
نویسنده : نیلچیان، زهرا ؛ رضوی، سید هادی ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس پلانتارومخیارهای تخمیریجمعیت میکروبیتخمیرتلقیحمخمرهاجمعیت
-
5.
نویسنده مسئول : میردامادی، سید سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر
-
6.
نویسنده : عابدینی طرقبه، جواد ؛ دانش، شهناز ؛ یزدان بخش، محمد ؛
مجله:مدیریت پسماندها»پاییز 1387 - شماره 11 (11 صفحه - از 50 تا 60 )
کلیدواژه ها:کمپوستتخمیرافزودنیمواد زاید شهری
-
7.
نویسنده : عمرانی، قاسمعلی ؛ صفا، مهیار ؛ گلبابایی، فریده ؛
مجله:محیط شناسی»زمستان 1385، دوره سی و دوم - شماره 40 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 19 تا 26 )
-
8.
مجله:مدیریت پسماندها»پاییز و زمستان 1383 - شماره 5 و 6 (2 صفحه - از 89 تا 90 )
-
9.
نویسنده : بنی اردلان، پوریا ؛ نبی بیدهندی، غلامرضا ؛
مجله:محیط شناسی»تابستان 1383، دوره سیم - شماره 34 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکتثبیتآب پنیرلاکتوباسیلکازئیناپیوستهتخمیر
-
10.
مجله:تعاون و کشاورزی»دوره جدید، اسفند 1379 - شماره 114 ISC (4 صفحه - از 71 تا 74 )
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه مدیریت توسعه فناوری 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه پژوهنده 1 |
نشریه مدیریت پسماندها 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)