کلیدواژه Food industries / (13 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : Nozari، Hamed ؛ نویسنده : Aliahmadi، Alireza ؛
مجله:Iranian Journal Of Management Studies»Autumn 2023, Volume 16 - Number 4 رتبه بین المللی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 905 تا 926 )
کلیدواژه ها:Success FactorsFood industriesMulti-criteria decision-makingFood agile supply chainFuzzy hybrid decision-making method
-
2.
نویسنده مسئول : رواقی، مریم ؛ نویسنده : بهبهانی، لیلا ؛ یعقوبی، وحید ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (30 صفحه - از 75 تا 104 )
کلیدواژه ها:صنایع تبدیلی و تکمیلیخوزستان (استان)ماتریس سوات (SWOT)ماتریس برنامهریزی راهبردی کمّی (QSPM)
-
3.
نویسنده : بهرامی، خدیجه ؛ هنرمندعظیمی، مرتضی ؛ نویسنده مسئول : تقی زاده، هوشنگ ؛
مجله:خط مشی گذاری عمومی در مدیریت»زمستان 1401- شماره 48 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نوآوری ادارینوآوری فرآیندیصنایع غذاییتحلیل عاملی اکتشافینوآوری تولیدی
-
4.
نویسنده : Bahrami، Khadijeh ؛ Honarmand Azimi، Mortaza ؛ نویسنده مسئول : Taghizadeh، Houshang ؛
مجله:Journal of System Management»Autumn 2022, Volume 8 - Number 4 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 19 تا 32 )
کلیدواژه ها:RankingExploratory Factor AnalysisClusteringinnovation capabilityFood industries
-
5.
نویسنده : شمسی، یوسف ؛ ایرانزاده، سلیمان ؛ نویسنده مسئول : تقی زاده، هوشنگ ؛
مجله:مطالعات مدیریت صنعتی»زمستان 1400 - شماره 63 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (37 صفحه - از 126 تا 162 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییانعطافپذیری تولیدگراندید تئوری
-
6.
نویسنده : شمسی، یوسف ؛ ایرانزاده، سلیمان ؛ نویسنده مسئول : تقی زاده، هوشنگ ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»زمستان 1399 - شماره 112 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (30 صفحه - از 207 تا 236 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییمدلسازی ساختاری- تفسیریانعطافپذیری تولید
-
7.
نویسنده : بابایی فارسانی، میثم ؛ شکرچی زاده، دکتر احمدرضا ؛ نویسنده مسئول : امین دوست، دکتر عاطفه ؛
مجله:پژوهش های مدیریت عمومی»تابستان 1398 - شماره 44 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (25 صفحه - از 212 تا 236 )
کلیدواژه ها:مدل معادلات ساختارینوآوری بازشرکت های کوچک و متوسطنظریه داده بنیادصنایع مواد غذایی
-
8.
نویسنده : Khanifar، Hossein ؛ Rahmati، Mohammad Hossein ؛ Lahoutian، Ali ؛ Haddadi، Mohammad Reza ؛
مجله:Iranian Journal Of Management Studies»Summer 2018, Volume 11 - Number 3 رتبه الف/ISC (28 صفحه - از 601 تا 628 )
کلیدواژه ها:DEMATEL MethodFood industriesEntrepreneurship processGrey number
-
9.
نویسنده : اسدی سی سخت، کیهان ؛ طالبی، کامبیز ؛ حسینی، سید رسول ؛
مجله:توسعه کارآفرینی»زمستان 1394 - شماره 30 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (19 صفحه - از 611 تا 629 )
کلیدواژه ها:تیوری منبع محورصنایع غذاییمزیت رقابتیراهبرد کارآفرینانهکارآفرینانکارآفرینانناننانراهبردهای کارآفرینانهراهبردهای کارآفرینانه
-
10.
نویسنده : گل علیزاده، فاطمه ؛ رضوانی، حمید رضا ؛ طالب نژاد، عاطفه ؛
مجله:فرآیند مدیریت و توسعه»زمستان 1392 - شماره 86 ISC (16 صفحه - از 135 تا 150 )
کلیدواژه ها:صادراتصنایع غذاییتمایل به کنترلتبیین کنندگیبازارهای خارجیعدم قطعیتتمایلپژوهشریسکاندازهراهبردهایورود به بازارهای خارجی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)
- الف (2 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- بین المللی (1 مقاله)