کلیدواژه Lactic acid / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : میردامادی، سید سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوس کازئیتخمیرفرمانتور همزندارافزایش حجم تولیدتولیدسویهآب پنیر
-
2.
نویسنده مسئول : محمدی میرزایی، روح الله ؛ نویسنده : مرادی، حمید ؛ محمدی، مجید ؛
مجله:پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی»بهار و تابستان 1401 - شماره 35 رتبه ب (وزارت علوم (15 صفحه - از 81 تا 95 )
کلیدواژه ها:اینتروالاسید لاکتیکپلایومتریکنیرومندسازی پس فعالی
-
3.
نویسنده : دارائی، صبا ؛ دوستی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : سمیعی، کامران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:اسید لاکتیکلاکتوباسیلوسRAPD-PCRفیلوژنتیک
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه پژوهشنامه فیزیولوژی ورزشی کاربردی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (1 مقاله)