کلیدواژه Lactobacilli / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 49 تا 63 )
کلیدواژه ها:توالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشیلاکتوباسیلوسپروبیوتیک
-
2.
نویسنده : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحه - از 55 تا 70 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید