کلیدواژه Lecithin / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : محرابی، وحیده ؛ قراچورلو، مریم ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 37 تا 52 )
کلیدواژه ها:آمونیوم فسفاتید (YN)بهبود کیفیت بافتبهبود کیفیت رنگخاصیت سینرژیستیشکلات سفیدلستین تجاری
-
2.
نویسنده : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 81 تا 94 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت