کلیدواژه Probiotic yogurt / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیک
-
2.
نویسنده : شریفی سلطانی، مونا ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 51 تا 62 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبیفیدوباکتریوم لاکتیس: ماست پروبیوتیکپودر کاکائوپروبیوتیککاکائو
-
3.
نویسنده : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 53 تا 69 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)