کلیدواژه Sensory Evaluation / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 101 تا 109 )
کلیدواژه ها:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای
-
2.
نویسنده : لطفی، انوشه ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : اسفندیاری، چنگیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 37 تا 54 )
کلیدواژه ها:فارینوگرافاکستنسوگرافارزیابی حسینشاسته مقاومنان بربری
-
3.
نویسنده : F. Zayan، Abeer ؛ A. Zaki، Shafika ؛ M. Nagi، Hala ؛ S. Abd-Elsalam، Amira ؛
مجله:بحوث التربية النوعية»السنة 2018، ینایر - العدد 49 (17 صفحه - از 1 تا 17 )
کلیدواژه ها:chemical compositionSensory EvaluationWater activityCroissantspreadable tofumicrobiological examination