کلیدواژه Viscosity / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه علوم غذایی و تغذیه 3
-
1.
نویسنده : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:استویاویسکوزیتهاینولینفراسودمندشیر کاکائو
-
2.
نویسنده : رمضانی، مینو ؛ احمدی، محمد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 93 تا 107 )
کلیدواژه ها:روغن فندقشیر بادامحجمافزاییمقاومت به ذوب
-
3.
نویسنده : کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئید