کلیدواژه Viscosity / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:استویاویسکوزیتهاینولینفراسودمندشیر کاکائو
-
2.
نویسنده : رمضانی، مینو ؛ احمدی، محمد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 93 تا 107 )
کلیدواژه ها:روغن فندقشیر بادامحجمافزاییمقاومت به ذوب
-
3.
نویسنده : Sharifi، Amir Hossein ؛ Zahmatkesh، Iman ؛ F. Bamoharram، Fatemeh ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»آذر 1398 - شماره 20 (6 صفحه - از 62 تا 67 )
-
4.
نویسنده : Ghanbari-Niaki، Abbass ؛ Saeidi، Ayoub ؛ Aliakbari-Beydokhti، Mahdi ؛ Ardeshiri، Sadegh ؛ Kolahdouzi، Sarkawt ؛ Chaichi، Mohammad Javad ؛ Hedayati-Monfared، Bijan ؛
مجله:Annals of Applied Sport Science»Summer 2015, Volume 3 - Number 2 (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:FibrinogenCircuit resistance trainingSaffron supplementationViscosity
-
5.
نویسنده : کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئید
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه نخبگان علوم و مهندسی 1 |
نشریه Annals of Applied Sport Science 1 |