کلیدواژه Whey Protein / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : پیری قشلاقی، شیما ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ علمی، مهران ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:بازیافت نیتروژنیسطح پاسخآنزیم آلکالازهیدرولیز آنزیمیآب پنیر
-
2.
نویسنده : رمضانی، امید ؛ جلیلزاده، عباس ؛ حصاری، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ماندگاریپنیر سفیدپوشش خوراکیپروتئین آبپنیرناتامایسین