-
1.
نویسنده : مرادی، وحیده ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (7 صفحه - از 51 تا 57 )
-
2.
نویسنده : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
- 3.
-
4.
نویسنده : رسولی، مرجان ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:کیکنشاسته اصلاح شدهکنسانتره پروتئین آب پنیر
-
5.
نویسنده : قنبری، غزاله ؛ دیانت، مرجان ؛ نویسنده مسئول : سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:عصاره هیدروالکلیبیاتیچای سبزرئولوژیبربری
-
6.
نویسنده : پاشازاده، بهرام ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ حاج نجاری، حسن ؛ شواخی، فروغ ؛ اسدی، غلامحسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (15 صفحه - از 81 تا 95 )
کلیدواژه ها:ماندگاریضایعاتOrganizational developmentمتیل سیکلو پروپن (methyl cyclopropen1- )پرمنگنات پتاسیم
-
7.
نویسنده : صالحی فر، مانیا ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی، محمد حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 5 تا 13 )
کلیدواژه ها:بافتنان مسطحرتروگرداسیونژلاتینه شدن نشاسته