-
1.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:قزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیالایزاسمآرد گندمتولید
-
2.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، گلنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:نانالایزامایکوتوکسینزیرالنون
-
3.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
-
4.
نویسنده : مداحی، هاجر ؛ رستمی، فاطمه ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ جلالی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:ELISAاستافیلوکوکوس اورئوسانتروتوکسینناگت مرغغذاهای آماده مصرف