-
1.
نویسنده : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
-
2.
نویسنده : کیانی قلعه سرد، سپیده ؛ قادری قهفرخی، مریم ؛ پورمهدی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : فضل ارا، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پوشش خوراکیکاراگیناناسانس پونه کوهیفیله مرغ