مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : کیانی قلعه سرد، سپیده ؛ قادری قهفرخی، مریم ؛ پورمهدی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : فضل ارا، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پوشش خوراکیکاراگیناناسانس پونه کوهیفیله مرغ
-
2.
نویسنده : نجارپور، نجمه ؛ فضل ارا، علی ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:روش سنتیامپدانسسبزیجات خشک شدهروش صنعتی