مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : نجارپور، نجمه ؛ فضل ارا، علی ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:روش سنتیامپدانسسبزیجات خشک شدهروش صنعتی
-
2.
نویسنده : کیانی هفت لنگ، نگین ؛ رومیانی، لاله ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 13 تا 27 )
کلیدواژه ها:"نشاسته ذرت""اسانس فلفل سیاه""بسته بندی تحت خلاء""کپور نقره ای"