کلیدواژه كپور نقره اي / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : کیانی هفت لنگ، نگین ؛ رومیانی، لاله ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 13 تا 27 )
کلیدواژه ها:"نشاسته ذرت""اسانس فلفل سیاه""بسته بندی تحت خلاء""کپور نقره ای"
-
2.
نویسنده : فتحی، سحر ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ فهیم دژبان، یاسمن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کیلکاکپور نقرهایبرگر تلفیقی
-
3.
نویسنده : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور
-
4.
نویسنده : خوشناموند، مهدی ؛ کبودوندپور، شهرام ؛ غیاثی، فرزاد ؛ بهرام نژاد، بهمن ؛
مجله:محیط شناسی»زمستان 1389، دوره سی و ششم - شماره 56 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:کپور معمولیکپور نقره ایجیوه بافت عضلهسد قشلاق سنندج
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه محیط شناسی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)