حسینی، هدایت/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه فرهنگ و ارتقاء سلامت 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده مسئول : عبداللهی، زهرا ؛ نویسنده : جعفروند، الناز ؛ مینایی، مینا ؛ صادقی قطب آبادی، فرزانه ؛ سیدحمزه، شیرین ؛ جزایری، ابوالقاسم ؛ حسینی، هدایت ؛ حاجیفرجی، مجید ؛
مجله:فرهنگ و ارتقاء سلامت»پاییز 1401- شماره 20 (11 صفحه - از 432 تا 442 )
کلیدواژه ها:ارزیابی تغذیهتامین مواد غذاییسیاست تغذیهدسترسی اقتصادی
-
2.
نویسنده مسئول : محمدینصرابادی، فاطمه ؛ نویسنده : امیدوار، نسرین ؛ گشتایی، معصومه ؛ عبادی، فرزانه ؛ زرگران، عزیزالله ؛ قدسی، دلارام ؛ حقیقیان، ارزو ؛ اسفرجانی، فاطمه ؛ عجمی، مرجان ؛ خوشفطرت، محمدرضا ؛ فدوی، قاسم ؛ میلانیبناب، علی ؛ پورقادری، مونا ؛ پورمرادیان، سمیرا ؛ حسینی، هدایت ؛
مجله:فرهنگ و ارتقاء سلامت»تابستان 1397- شماره 3 (16 صفحه - از 190 تا 205 )
کلیدواژه ها:ایرانغذا و تغذیهماده 6 سیاستهای کلی سلامتسیاست پژوهی
-
3.
نویسنده : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور
-
4.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون