کلیدواژه اثر آنتی اکسیدانی / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دریایی، الهام ؛ نویسنده مسئول : شهریاری، شهلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:اثر آنتی اکسیدانیلسیتینچای سیاهتالوسینرژیست
-
2.
نویسنده : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور