کلیدواژه اسيدهاي چرب / (27 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : محمدی، رضا ؛ نویسنده : حسنوند، سارا ؛ چابوک، نگار ؛ روشندل، زهرا ؛ زیبایی، رضوان ؛ بشیری، پرویز ؛ دارابی، ژیلا ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (29 صفحه - از 69 تا 97 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآفلاتوکسینپروفایل اسیدهای چربنان برنجیرنگ طبیعیاسیدهای چربناناسیدهای چرب ترانسمحلولاستان
-
2.
نویسنده مسئول : کریمی خوزانی، فاطمه ؛ نویسنده : رضایی، فاطمه ؛ آمیقی رودسری، مریم ؛
مجله:روانشناسی و علوم تربیتی در هزاره سوم»بهار 1402 - شماره 23 (18 صفحه - از 288 تا 305 )
کلیدواژه ها:امگا 3اختلال کمبود توجهبیشفعالیکودکانکمبود توجه ـ بیشفعالیمصرفاسیدهای چرب
-
3.
نویسنده : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ نویسنده مسئول : طاهری، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگیناسیدهای چرباندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایع
-
4.
نویسنده : برزگر، حامد ؛ سوری، رحمان ؛ اکبرنژاد، علی ؛ مظاهری، زهره ؛ شب خیز، فاطمه ؛ وسدی، الهام ؛
مجله:علوم زیستی ورزشی»بهار 1397، دوره دهم - شماره 1 ، ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 25 تا 38 )
کلیدواژه ها:مقاومت به انسولینمتابولیسممایونکتینفعالیت ورزشی تناوبی شدیدرتتمریناسیدهای چرب
-
5.
نویسنده : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه
-
6.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
7.
نویسنده : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
مجله:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:FTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چربچربی آزادAtr-e Sonbol
-
8.
مترجم : باهر، غلامرضا ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»مرداد 1393 - شماره 639 (2 صفحه - از 65 تا 66 )
-
9.
نویسنده : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS
-
10.
نویسنده : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 79 تا 86 )
کلیدواژه ها:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی) 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)