-
1.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی
-
2.
نویسنده : نوعدوست، بهشاد ؛ نوری، نگین ؛ گندمی نصرآبادی، حسن ؛ آخوندزاده بستی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:کپسولاسیون نانولیپوزومیفیلم نازکفعالیت ضدمیکروبیعصاره چای سبزفعالیت آنتیاکسیدانینانولیپوزوم