-
1.
نویسنده : مسجدی، محمد ؛ کاویان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 101 تا 118 )
کلیدواژه ها:خواص میکروبیIC50فنل کلفلاونوئیدقارچ گانودرما لوسیدیومنیتریت سدیممارتادلا
-
2.
نویسنده : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:فنل کلبار میکروبیآب آلبالوفراصوت