خانی پور، علی اصغر/ 6 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 3 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 2 |
مجلة مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
میان رشته ای 1 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 6 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 3 |
-
1.
مؤلف : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحة - من 43 إلی 55 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
2.
مؤلف : خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ احمدی، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (7 صفحة - من 99 إلی 105 )
الکلمات المفتاحية:رویتالاب انزلیمسکرومماهی کپور
-
3.
مؤلف : سیف زاده، مینا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ مرادی، یزدان ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 45 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:باقیمانده متابیسولفیت سدیممیگوی وانامیتغییرات باکتریاییباکتریهای عامل مسمومیت غذایی
-
4.
مؤلف : خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ احمدی، مینا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ماهی سفیدبافت خوراکیکبالتنیکلتالاب انزلی
-
5.
مؤلف : فتحی، سحر ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ فهیم دژبان، یاسمن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کیلکاکپور نقرهایبرگر تلفیقی
-
6.
مؤلف : مطلبی، عباسعلی ؛ حسن ذاتی رستمی، آتنا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سلطانی، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:پروتئین آب پنیرفیلم و پوشش خوراکیماهی کیلکا