کلمة المفتاح كپور نقره اي / (4 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : کیانی هفت لنگ، نگین ؛ رومیانی، لاله ؛ تدینی، مهرنوش ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 13 إلی 27 )
الکلمات المفتاحية:"نشاسته ذرت""اسانس فلفل سیاه""بسته بندی تحت خلاء""کپور نقره ای"
-
2.
مؤلف : فتحی، سحر ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ فهیم دژبان، یاسمن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 23 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کیلکاکپور نقرهایبرگر تلفیقی
-
3.
مؤلف : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 11 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور
-
4.
مؤلف : خوشناموند، مهدی ؛ کبودوندپور، شهرام ؛ غیاثی، فرزاد ؛ بهرام نژاد، بهمن ؛
مجلة:محیط شناسی»زمستان 1389، دوره سی و ششم - شماره 56 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:کپور معمولیکپور نقره ایجیوه بافت عضلهسد قشلاق سنندج