کلمة المفتاح اسانس / (6 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
- مجلة علوم غذایی و تغذیه 6
-
1.
مؤلف : بیاتی کلیمانی، آرمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (Azad University (19 صفحة - من 77 إلی 95 )
الکلمات المفتاحية:اسانسسینه مرغمدت زمان نگهداریپوشش خوراکیکیتوزانFerula gummosa Boiss
-
2.
كاتب مسؤول : خراسانی، سپیده ؛ مؤلف : شهدادی، فاطمه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (8 صفحة - من 31 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیری
-
3.
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (Azad University (22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
4.
مؤلف : خاجوی، هلیا ؛ كاتب مسؤول : احمدی دستگردی، آسیه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 ، A (Azad University (12 صفحة - من 49 إلی 60 )
الکلمات المفتاحية:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)
-
5.
مؤلف : غلامحسین پور، علی اکبر ؛ هاشمی، سید محمدباقر ؛ شکری، سیمین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 ، A+ (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:اسانسعصارهفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیبه لیمو
-
6.
مؤلف : اقدسی، سحر ؛ کابوسی، حامی ؛ گلستان، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:اسانساثر بازدارندگیاوجیدوغ ایرانیکلایورومایسس مارکسیانوس